Atelierul Clubul cunoscătorilor de profesii

Atelierul intitulat Clubul cunoscătorilor de profesii a avut ca scop principal autocunoașterea și dezvoltarea personală și profesională a elevilor. În cadrul atelierului, elevii au avut posibilitatea să își identifice propriile aptitudini și totodată au dobândit noțiuni/informații cu privire la modalitățile de dezvoltare a acestora.
Activitatea a început cu un exercițiu de energizare în care fiecare elev a avut de identificat o calitate personală a cărei denumire începe cu aceeași literă ca și inițială prenumelui său.

În continuare elevii au avut de realizat un afiș publicitar prin intermediul căreia să își facă propria reclamă astfel încât angajatorul să opteze pentru el.

La sfârșitul acestei activități elevii au oferit un feed-back pozitiv și și-au exprimat dorința de a participa și pe viitor la activități de acest fel.

  


Granturile SEE și Norvegiene

Working together for a green, competitive and inclusive Europe

“Material realizat cu sprijinul financiar al Mecanismului Financiar al SEE 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.”

© 2024 Vreau educatie - toate drepturile rezervate