Atelier Creatie

Unul dintre atelierele non-formale care sunt organizate în cadrul taberei tematice Și tu ai șansa ta! este atelierul de creație care are ca obiective principale: fundamentarea următoarelor abilitați: talentul, imaginația, priceperea și îndemânarea; educarea spiritului de lucru în echipă; descrierea beneficiilor îmbinării utilului cu plăcutul; înțelegerea și utilizarea termenilor specifici; participarea activă la realizarea sarcinilor propuse; colaborarea cu colegii de grup.
În cadrul acestui atelier au sunt confecționarea diferite animale din hârtie colorată sau brățări împletite, în funcție de vârsta participanților, dar și de dorința acestora de a participa la una sau cealaltă activitate.
Tot în cadrul acestui atelier elevii au aflat câte ceva despre tehnica plierii hârtiei fără ajutorul foarfecelor și a lipiciului, tehnică cunoscută sub numele de origami.
Cu răbdare, sub atenta supraveghere a facilitatorilor, copiii au realizat diferite animale precum: șarpe, rățe, bufnițe și omizi așezate pe o frunza decupată de către elevi, dar și o felicitare pe care au lipit flori 3D confecționate din hârtie, dar și brățări împletite cu anumite modele.

  


Granturile SEE și Norvegiene

Working together for a green, competitive and inclusive Europe

“Material realizat cu sprijinul financiar al Mecanismului Financiar al SEE 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.”

© 2024 Vreau educatie - toate drepturile rezervate